Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


måndag, juli 31, 2006

Min helg

Jag har haft en händelserik helg, jag tränade bra på halsbandet så nu tycker jag inte att det är läskigt alls. Matte har klippt mina klor och det var inte alls farligt. Det kändes ju inte, fast jag halvsov iof när hon kom med tången. Mina klippta klor är ungefär lika stora som små sesamfrön!I lördags var Malvin på besök. Han är en jackrussel som är 6 månader, både hans matte och husse och min matte och husse var oroliga för att vi inte skulle kunna vara ihop men det gick bra, vi lekte och brottades och hade jättekul. Sen sov jag nästan hela söndagen.

Inga kommentarer: