Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


måndag, augusti 07, 2006

I helgen har jag ätit avmaskningsmedel. Matte och Husse blandade ner små piller i min mat som jag fick äta. Sen har jag fått nytt foder som jag tycker jättemycket om! Första gången jag fick det så åt jag så mycket att jag var tvungen att vila i flera timmar efteråt.


Jag varit ute och busat mycket! Matte och husse säger att dom ska börja träna inkallning med mig nästa vecka.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej
Ser att du springer mycket. Du verkar ha mycket energi.
Kommer du på valpträffen. Så kan du träffa fler av din sort att busa runt med.
Syrran kommer.
Mvh Helene