Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, november 12, 2006

Malmö Valp

Idag gick jag upp tidigt och matte och husse körde iväg med mig till Fjelie där Helene väntade med Mixie för att ta med mig till Malmö Valp. Matte och husse skulle på dop så de kunde inte förja med. Helene tog med mig, men hon skulle visa Mixie så Bitte visade mig. Jag blev 3:a och fick följande kritik: Trevlig helhet. Välskuret huvud med bra ögon och öron. Utm. överlinje. Harmoniska vinklar. Välformad bröstkorg. Rör sig parallellt Bra steg. Trevligt visad
Tack Helene och Bitte för ni tog hand om mig på utställningen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Milla det var ett nöje att ha med dig på Malmö valp. Du sköte dig så bra både i ringen och utanför.
Du har verkligen gjort framsteg i utvecklingen.
Ser fram emot att se dig på fler utställningar det kommande året. säg till matte att hon blir medlem i skk så du kan vara med på de stora utställningarna nästa år.
Mvh Helene