Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


måndag, februari 26, 2007

Valputställning


I lördags var jag och matte på valputställning i Hässlholm. Carola hämtade mig jättetidigt på morgonen, för matte var hemma hos sin syster. Det gick bra i ringen och jag fick följande kritik: Trevlig tikvalp, kunde önska ett bättre mejslat huvud. För dagen ngt lätta öron. Något sluttande kors utmärkta vinklar fram. Goda prop höjd-längd. Rör sig trevligt. 2:a med HP
Kritiken om huvudet var lite lustig då jag alltid brukar få beröm för mitt fina huvud, men domaren dömer inte DP officiellt så hon kunde kanske inte rasen så bra. Själv tycker jag att jag var finast av alla :-)

Inga kommentarer: