Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, maj 06, 2007

Utsällning hos Lomma BK

Dagens utställning var i Lomma, vi började med att parkera på en gräsplätt där det var nässlor och tistlar så matte stack sig och nällade sig. Sen gick vi in och satte oss vid ringen i det fina vädret. Där var en kille med en Grand Danois som sa att jag var så fin att han inte kunde sluta titta på mig :-)

Efter ett tag var det dags för min tur i ringen och det gick bra. Jag fick följande kritik:

11 mån juniortik av mycket bra typ. Feminint huvud - kunde ha lite kraftigare nosparti. F.ö. bra linjer i huvudet. Bra bett. Bra hals och rygg- Tillräckligt vinklad fram, bra bak. Rör sig mycket bra.

Jag fick HP och gick vidare till BTKL, men det gjorde ingen annan tik, så det blev direkt till BIR-finalen och där drog jag det kortaste strået igen och blev BIM. Men matte var stolt och nöjd över mig ändå.Sen åkte vi hem och låg och mös på balkongen i det fina vädret hela dagen. Jag gillar att sola.

Inga kommentarer: