Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


lördag, augusti 04, 2007

Med Farmor på golfbanan


Idag ringde farmor och frågade mig om jag ville spela golf och det tycker jag ju är kul så de ville jag. Jag var med farmor och farbror Kalvkött(eg heter han Bo men han brukar bjuda på kalvkött så jag tycker det är ett bättre namn) och gick 9 hål, jagade dofter av sorkar och möss samt skvätte i bunkrarna. Det var roligt, sen följde jag med farmor hem och vilade innan jag blev hemkörd av Caroline. När jag kom hem var jag så trött att jag inte ens ville ligga i soffan och titta på film med matte utan jag gick och la mig i min kattsäng istället.

Inga kommentarer: