Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


fredag, juli 18, 2008

0-10-8-0-10-10-0-10-10

Idag har jag och matte varit i Tollarp och tävlat lydnad. Vi körde med temat allt eller inget som sammanfattar min personlighet väldigt bra ;-)

Platsliggning - 0, Här var det en jätteintressand platsliggning i den andra klassen som var på planen bredvid och just då hade uppställnign och upprop, tyvärr var det en stor Irish Softcoated Wheaten Terrier bredvid mig så för att se något så var jag tvugen att sätta mig upp och då kom jag på att jag gjort fel så matte sa sen att jag såg såååå skyldig ut. Jag visste inte riktigt var jag skulle bli av så jag ställde mig upp men det känndes helt fel så när en fågel flaxade upp tog jag chansen och sprang iväg. Matte tyckte inte alls att jag var duktig men hon var inte arg, hon bara kallade mig för Nolla.

Tandvisning - 10 Domaren skulle titta på mina tänder jag tänkte det var bäst att jag hälsar på henne ordentligt så jag ställde mig upp och viftade på svansen.

Linförighet - 8 Matte hade inget godis - jättetaskigt så jag var inte helt koncentrerad på henne och var lite ostadig i avståndet och var inte riktigt med i starten.

Läggande - 0 Matte visade jättetydligt och jag la mig snyggt och fint, domaren tyckte matte visade för mycket så vi fick 0 poäng.

Inkallande - 10 Detta är jätteroligt man får springa så fort man kan

Ställande - 10 Detta är också jätteroligt, alla hade kul åt att ja viftade på svansen hela tiden när jag stod stilla.

Apportering - 0 Apportbocken är äcklig! Jag buffade på den och tog den en ministund, men jag föredrar att stå när jag håller på med apporten, det håller visst inte regelboken med om

Hopp över hinder - 10 Jättekul hoppa är lattjo lajbans, först försöke de med två brädor men så liten är jag inte 3 ska det vara!


Helhet - 10 Med kommentaren: Mycket trevligt, fast lite många 0: or, men när det är färdigt blir allt bra.

När matte hämtade kritiken sa domaren att jag är en jättetrevlig hund och att det är bara att träna på så kommer det att gå jättebra. Very Happy

Så totalt fick vi ihop 132 poäng trots att vi nollade 3 moment värda 60 poäng

Inga kommentarer: