Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


lördag, september 27, 2008

Lidingöloppet

Idag åkte vi till Lidingö för husse skulle springa Lidingöloppet. Det är 3 mil och jag ville också springa men när jag försökte göra en direktanmälan sa de att det inte fanns någon klass för hundar och att vi inte fick vara med i loppet. Så jag fick spana in starten istället.Så här såg han ut innan han sprang 3 mil:


Och så här såg han ut 3 timmar och 21 minuter senare, jag gratulerade honom genom att krypa under kravallstaketen in i målfållan och göra liter dp-celebration med en hoppande dans och husse blev jätteglad, sen när han kom ut la jag mig och sov i hans knä:

Inga kommentarer: