Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, december 07, 2008

Sammanfattning av den senaste tiden

Nu har vi inte skrivit här på ett tag med det betyder inte att vi inget gjort...

den 26:e november blev det ingen agilityträning för matte tittade på EM-kval i handboll, Sverige-Polen och Sverige vann, det var nog för matte var där och hejade! När matte kom hem och duschade satt husse och tittade på TV, då passade Milla på att göra inbrott i träningsryggsäcken där det fanns hundgodis. Husse hittade Milla i hallen och ropade att Milla mår nog inte så bra, nej det gjorde hon inte. Hon var väldigt tjock och stönade och svansen hängde rakt ned. Matte och husse letade och tillslut hittade husse påsen med hundgodis så vi fick veta vad som den lilla pinschern hade satt i sig... VI fick gå upp två gånger på natten och dagen efter kräktes Milla lite men hon verkar inte ha tagit någon skada och hon gillar fortfarande hundgodiset.

Den 30:e november var vi på del 2 av kursen för Eva Leandersson, det var lärorikt och vi fick en massa klurigheter att träna på.

I trosdags var det träning i ridhuset där körde vi en bana där vi valde att mest träna på högerslalom och en box med bakombyten, det behöver vi träna mycket på.

Idag var vi med Sara och Musse på klubben på förmiddagen och tränade kontaktfält och högerslalom. På kvällen har vi tränat lite lydnad och Milla har för första gången hämtat apporten och lagt den framför matte :-)

Inga kommentarer: