Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


onsdag, oktober 07, 2009

Folksam Cup

På lördagkvällen satte Milla och jag oss på tåget mot Växjö där vi skulle hälsa på mamma och Raimo samt såklart tävla i Folksam Cup. Small var sist ut i startordningen så vi fick sovmorgon på söndagen dessutom tog det max 10 minuter att köra från Raimos lägenhet till Brukshundklubben.

När vi kom dit hörde man mycket skott från skjutbanan i närheten och Milla tyckte det var läskigt men hon var inte helt blockerad så hon fick vara där och lyssna lite och vänja sig. Första klassen var agilityklass och jag fick handla mycket närmre än jag brukar göra och slalom gick inte direkt fort och gungan tog också en herrans tid men vi tog oss runt trots skotten och gick i mål på 0,6 tidsfel och en 10:e plats inför det avslutande hopploppet.

Det var ju ett tag till det skulle starta och då vädret inte var det bästa så åkte vi hem till Raimo igen och han gick och köpte fika så vi fikade och vilade lite innan det var dags att åka tillbaka till brukshundklubben.

När vi kom tillbaka verkade Milla inte bry sig så mycket om skotten så det var en stor seger i sig, sen nollade vi hopploppet så vi säkrade vår 10:e plats som innebar en finalplats samt ett presentkort på ett års veterinärvårdsförsäkring, dessutom fick några som låg före oss fel så vi blev 6:a när resultaten var ihopräknade. Tyvärr har vi fått tacka nej till finalplatsen på Stadium arena i Norrköping då vi är på semester då men vi får hoppas vi lyckas kvala in nästa år om det blir en Folksam Cup då med.

Sen åkte vi tillbaka till Raimo som lagat gädda med sås och potatis när vi var i väg och därefter åkte vi med mamma till Kristianstad och tog tåget till Lund därifrån och Milla var helt slut när vi kom hem efter en händelserik helg :-)I

Inga kommentarer: