Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


fredag, februari 05, 2010

Träningstorka....

Snö snö och snö. Milla är pigg och glad och man märker inte av kastreringen alls, det tog inte många dagar innan hon var som vanligt igen men nu har det gått snart 4 veckor så man skulle kunna sätta igång henne igen utan att riskera brock på bukhinnan och andra hemskheter. Men ute är det snö snö snö och snö, så vi får nöja oss med att pulsa i den och det är nog bra försäsongsträning för en liten dvärgpinscher. Inne kör vi lite aktivering med konster Milla kan nu rulla runt (ska börja jobba bort godiset nu) och så jobbar vi lite till på cirkuselefanten.

Kul är att man har massor med saker att se fram emot, en helg med Jenny Damm 27-28 mars i klubbens regi, hoppteknik med Eva-Marie Wergård 4:e april. Det ska bli sååå kul att se vad man kan göra åt Millas helikopterhopp, jag hoppas vi kan vinna lite tid på det. Och sen börjar tävlandet  också 14:e mars är det dags för pudelklubbens tävling i Staffanstorp.Snart dags att börja nedräkningen.

Agif hade uppdaterat kvallistorna till det nationella mäserskapet och dp:n på kvalplats nr 3 är fortfarande inte anmäld, tiden går ut den 15:e februari så jag får vänta lite till och se om vi kommer med. Om vi kommer med ska Pia också åka dit, ja hon ska dit i vilket fall som helst, men vi får sällskapa om jag kommer med. Pia har kvalat in med sina Engelska Springer Spaniels.

1 kommentar:

Thereze sa...

Självklart kan vi träna tillsammans! Nickie och jag ska försöka satsa på alpingympa (tisdagar) sen blir det väl ngt annat pass också. Skifta lite. Jag har två andra kompisar som också är med på att träna ibland :) Lättare att komma iväg när man har sällskap! Tisdag klockan 18? (tror det börjar då) Kram