Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, april 17, 2011

Vi ska till SM!!!

Igår blev det klart! Lattjobolaget tog sina två sista pinnar på lagtävlingen i Kristianstad och är klara för SM 2011 i Solna!

Första loppet var ett agilitylopp och vi hade bytt startordning så Milla och jag körde först. Milla började bra och nollade loppet :-) Sen var det någon som fick en 5:a (kommer inte ihåg vem och sbktävling ligger nere). Så det var en lite nervös väntan på resultatlistan då vi visste att det var 2 pinnar och att Bagheras Fyrklöver nollat alla sina lopp men som vanligt har man inte koll på hur det gått för de andra lagen, men det visade sig att vår 5:a räckte till andra plats och sista agilitypinnen var i hamn.

Sen var det dags för hopplopp, vi startade först och jag hann knappt värma upp Milla och sen var jag otydlig vid slalomingången så vi missade på den, sen gick hon ur lite senare så jag skulle ta om och då tar hon slalomet baklänges och blev diskad. Så det blev lite press på de andra lagmedlemmarna som inte fick diska sig. Och det skötte de galant. Alla 3 nollade sina lopp. Dock var det ett annat lag som vi trodde var snabbare än oss men när resultatlistan kom visade det sig att vi var 4 hundradelar snabbare än dem, så vi vann klassen och tog vår Hoppinne också :-)


Vi fortsatte köra de andra loppen också och agilityloppet var lite klurigt så där diskade de flesta sig, och inget lag tog sig runt med 3 hundar. Och i det sista hopploppet blev vi 3:a.

Detta gjorde att vi blev bästa small-lag för dagen och fick pris för det :-)

Inga kommentarer: