Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, januari 08, 2012

Bra början på året

Vi inledde året med att åka till Kista och deras "berömda" matta. Milla går ju tvärtom många hundar bra på lite hala mattor och så älskar hon att tävla inomhus. Vi var anmälda till 3 lopp per dag. Lördag 2 ag och 1 hopp, söndag 2 hopp och 1 ag.

Första loppet på lördagen hade jag inga förväntningar på, gungan har ju gått dåligt på sistone och Milla har haft tendenser att hoppa balansnedfarten. Vi börjar loppet fint och är felfria fram till gungan, jag är bredvid den och hon hoppar av innan mitten. Vi tar om och jag kommer på att jag ju bör stå vid änden istället för det brukar jag göra på träning och då tar hon den på andra försöket utan att stanna! Felfritt resten av loppet och det blev 3,43 tidsfel fel eftersom vi överskred maxtiden. Totalt 8.43 fel.

Ny chans i nytt agilitylopp, felfritt fram till gungan och och jag springer direkt till änden och Milla knatar på, inte direkt jättesnabbt men tar den på första försöket. I mål med 2,75 tidsfel och enorm lycka över att ha tagit gungan på första försöket :)

Hopplopp: trötta i huvudet efter en hel dag i mässhallen. Börjar bra men jag missar att visa ordentligt så Milla kommer bakom en böjd tunnel och springer runt den och piper då in i fel ingång. En disk...

Söndag:
Börjar med ett hopplopp, fick ett dåligt blindbyte och håller på att missa ett framförbyte när hon ska till "fel" tunnelingång men lyckas få Milla på bättre tankar och nollar loppet men får ynka 0,47 tidsfel.

Andra hopploppet:  En jättenekel bana, inte alls klass 3 karaktär på den men vi nollar och klarar tiden tror tom Milla slog nytt hastighetsrekord med 4,1 m/s!!! Det var många som nollade så det blev ingen pinne eller top 10-placering.

Sista agilityloppet struntade vi i och åkte hem istället, mycket nöjda med årets första prestationer :)

1 kommentar:

maja o zoro sa...

va kul att jag hittade till denna sida :) trevlig liten DP du har :) hur gammal är hon?