Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, oktober 01, 2006

Rulla Runt och vacker tass

Nu har jag precis kommit hem från valpkursen där det gick bra. Idag hade jag mycket bättre kontakt med matte och husse och jag lärde mig "rulla runt" och "vacker tass". Lisa trodde inte att jag skulle vilja rulla i det blöta gräset, men med en handduk som matta och om man kan få en köttbulle gör jag nästan vad som helst. Sen fick vi testa på lite agility hinder och jag älskade bron, den var superrolig att springa över. Tunneln var lite läskig till en början, men sen sprang jag igenom den jättefort.

Nästa gång ska vi prova på att spåra. Det gjorde jag lite på valpträffen tidigare och det tyckte jag var jätteskoj.

Inga kommentarer: