Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, oktober 08, 2006

Spåra på Revinge

Idag har jag varite med valpkursen och spårat på Revinge. Det var jättekul. Först fick matte lägga två spår med köttbullebitar i klackmärkena och sen fick vi spåra en hund i taget. Först fick Lisa visa mig bitarna men sen så spårade jag upp dem.

Sen vilade jag lite och husse la ett spår till, det fixade jag också galant. Sen hade jag ätit rätt mycket korv och köttbullar så när husse höll i mig kräktes jag rakt ut. Tur att han hade regnjacka på sig. Sen åkte vi hem och just när vi körde iväg började det spöregna. Tur att vi inte var ute i det för regn är verkligen otäckt.

Inga kommentarer: