Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, januari 14, 2007

Koppelträning

Idag och igår har jag och matte tränat på att gå fint i kopplet. Jag brukar tycka att det är bäst att jag går först absolut hela tiden och fort ska det gå. Matte tycker inte om det, dels ser det illa ut, det ärvist inte bra för mina muskler och så slits pälsen på halsen bort.

Så därför har jag varit fäst i en lina och vi har promenerat och så har vi tränat kontakt med kort koppel och sen har jag fått springa runt och jaga löv med linan sen har vi tränat kontakt ett tag. Eftersom matte bjuder på så goda köttbullar hela tiden är jag inte så svårövertalad, så nu gick jag fint i kopplet på min bajsrunda.

Inga kommentarer: