Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


tisdag, januari 23, 2007

Ta bort tanden hos veterinären

Idag har jag lämnade matte mig hos veterinären på morgonen. Veterinären ska dra ut min tand och ville därför söva mig, det tyckte jag var onödigt, så jag kämpade för att hålla mig vaken. Först fick jag en normal dos lugnande, men jag blev inte så lugn av den så då fick jag lite till. Därefter fick jag ett preparat som skulle göra att jag somnade men det ville jag inte heller så då fick de sätta in det intravenöst. Men även om jag var jätteflummig så lyckades jag rycka till med benet när de skulle stickas så de fick lokalbedöva också innan det gick att få in kanylen fint. Sen somnade jag till slut efter att vi varit där ca 45 minuter och matte kunde åka till jobbet. Sen kommer hon och hämtar mig vid lunch och då har jag en tand mindre.


Inga kommentarer: