Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, april 29, 2007

Inoff utställning Skanör Falsterbo BHK

Idag gick jag och matte upp tidigt och körde iväg redan 7.30. Vi körde till Falsterbo och Skanör Falsterbo BHK där det var inofficiell utställning. Det var 2 dvärgpinschrar anmälda och jag fick följande kritik av domare Eva Borg:

Nätt feminin tik med bra uttryck. Kunde vara lite kortare och kraftfullare i nosen och ha aningen mera stop. Bra hals och rygg. Goda proportioner. Bra stomme och tillräckliga vinklar. Rör sig trevligt från sidan. Utmärkt färg och päls.

För detta fick jag 1:a pris och HP. I BIR-finalen mötte jag Salkin's Barking Brixen och jag blev BIM.

Inga kommentarer: