Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


fredag, april 06, 2007

Utsällning i Bollerup hos Borzoi-ringen

Idag lastade matte in mig i bilen och körde söderut mot Tomelilla och Bollerup. Där var jag anmäld till Borzoi-ringens inofficiella utställning. Matte var lite nervös och men när vi kom dit var det gott om tid så jag gick runt och nosade lite och bekantade mig med dp:na som skulle vara med i valpklassen. De hette Atlas och Electra. När vi skulle in i ringen gick det bra, jag var uppmärksam på matte även om det var en massa hästbajs på marken (vi var ju i ett ridhus). Jag fick följande kritik:

Feminin ung tik. vackert huvud och uttryck. Bra bett och tänder. Bra kropp för åldern.
Trevliga vinklar runt om. Rör sig väl. Välpresenterad. HP BT BIM

BIR blev Edward, han var mycket trevlig och det var roligt att träffa honom.
Vi får se om matte och husse tar ett foto på mig och mina rosetter lite senare...

Inga kommentarer: