Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


fredag, november 02, 2007

Inkallning med ställande

I onsdags började vi med ett nytt moment, inakllning med ställande. Det är jättekul tycker jag. Jag sitter ner och så ropar matte lite försynt på mig, sen säger hon stanna och så stannar jag och därefter får jag vända mig om och springa då fort jag kan och hämta godis i en skål bakom mig. Hur kul som helst och inte alls svårt!!!

Imorgon ska de flesta dvärgpinschrar vi känner åka på utställning i Växjö men inte vi för vi ska på träningstävling i agility. Det blir tävlingsdebut för oss, dessutom ska vi ha mini dp-träff då även dp:n Arne ska dit och tävla.

Inga kommentarer: