Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


lördag, november 03, 2007

Agilitytävling med massor av priser


Idag har vi tävlingsdebuterat på en klubbtävling på Lunds brukshundklubb. Det var en agility- och en hoppklass. Först var det agilityklassen fast där var det 8-pinnar slalom och ingen vippa. Det gick kanonbra, allt gick bra förutom att vi missade ingången på en tunnel litegrann men det gick snabbt att fixa til, och så kom vi fel in i slalomen så vi fick börja om och fick 5 fel. Nytt var att A-hindrat var med och det har vi inte kört innan men med lite choaching och tips av-tränarNathalie gick det som en dans. Så av lundakipagen kom vi 2:a i agilityklassen.

Efter lite väntan var det sen dags för hoppklassen, där var koncentrationen lite sämre och vi misslyckades med slalomen och trasslade lite i en sväng med många hinder, så där blev vi diskade. Men vi hade mycket roligt och hade trevligt sällskap av My och DP:n Arne som hade 0 fel i agilityklassen.

Sen var det prisutdelning, eftersom vi bara ställt upp i den sista av 4 poängtävlingar hade vi inte så mycket poäng att skryta med men det var inte så många där så vi fick en rejäl bunte med oss ändå, Milla poserar med ett urval(yepp vi fick fler....) på bilden oven

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra Jobbat Milla och Matte. Inte dåligt med 2 plats.
Ldnad och agility är nog Millas grej.

Anonym sa...

Hejsan!

GRATTIS till Millas resultat. Jätte kul att se resultaten komma.

MvH
Carola & Co

Anonym sa...

Grattis till Millas resultat. Tack för gratulationerna :-)