Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


torsdag, december 13, 2007

Inomhusträning i agility

Idag var det permiär för inomhusträning på agilityn. Klubben har hyrt Torns lilla ridhus och vi kommer att träna där fram till mars då uteträningen drar igång beroende på väder. Vi har inte kört någon agility sedan poängtävligen och när träningen drog igång för ett par veckor sedan började jag löpa så jag fick inte gå dit. Men nu är löpet över och vi är igång igen. Träningen gick bra, vi var tre hundar så det blev rätt intensivt. Men jag satte 8 pinnar slalom och var uppmärksam på matte så hon var jättenöjd. Vi fick även kommentarer om att jag hade allt som krävs för att bli riktigt bra, det är bara rutin som saknas. Och det är roligt att höra =)

Sen har vi nog skaffat en dagmatte också, matte har ju bytt uppdrag på jobbet och får inte ha med mig mer så jag är hemma på dagarna och matte cyklar hem på lunchen men nu ska jag vara hos Sara och hennes sheltie på prov imorgon, de bor på vägen till mattes jobb så hon kan cykla dit och lämna mig på vägen. Vi får se om det går bra, men matte hoppas på det för då behöver jag inte vara ensam så mycket och det gillar inte matte.

Inga kommentarer: