Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


lördag, februari 23, 2008

Hundträff i Löddeköpinge

Idag var jag och Freddie iväg på hundträff på Storegård i Lödde. Med oss var det en sisådär 18 dvärgpinschrar och ett par andra hundar också. Jag och Freddie höll oss på agilitybanan och jag trönade balanshinder. Tyvärr blir jag väldigt distraherad av hundarna runtomkring så jag har lite svårt att fokusera på matte. Trevligt var att Flisan och Sessan från Stockholm som vi träffade på lydnadshelgen var nere på besök. Sen var min favvobuskompis Tyson också där. Vi kände igen varandra direkt när vi såg varandra.

Inga kommentarer: