Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, februari 24, 2008

Gräsmatta


Matte och husse har köpt en ny matta som ser ut som gräs. Jättemysigt tycker jag och ligger gärna på den. Innan idag har jag och matte tränat lite lydnad utomhus, kvarsittnign, inkallning och fritt följ blev det. Sen tycker matte att jag slarvar lite med utgångspositionen så jag fick träna den också men jag fick leka med bollen i snöret och godis när jag gjorde rätt så jag tyckte det var kul.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så sööööt! Man får ju nästan tandvärk. Kan berätta apropå förra inlägget att tassalva är fina grejer det med. Vi använder JagaLätt eller försvarets hudsalva. Båda är lika goda.

/Maria & Jade