Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


onsdag, augusti 19, 2009

Löppaus

Nu kom löpet vi väntat på, förhoppningsvis det sista för i Januari planerar vi att kastrera Milla. Håll tummarna för att löpet är lika kort som det brukar så vi kan tävla på hemmatävlingen den 5 september. Skurup den 30:e augusti kommer vi inte att kunna åka till.

3 kommentarer:

Sanna sa...

Är nyfiken så jag undrar varför du ska kastrera Milla? Du får inte tro att jag är emot det, tvärtom, jag har haft kastrerade<7steriliserade hundar tidigare och går i samma funderingar vad det gäller Allie.

CH sa...

Det är många anledningar :-)
Att inte ha löp under tävlingsperioden är trevligt, sen är hon rätt störd under skendräktigheten som också inkräktar på tävlandet. Och sen är det att slippa riskerna för livmoderinflammation. Visst finns det risker med att kastrera också men jag hoppas det går bra så vi kan fortsätta vår tävlingskarriär utan löp.

Sanna sa...

Trodde nästan att det bla berodde på detta med tävlingsperioderna och det är väl en orsak som är lika bra som någon annan. Vill man satsa på detta med tävlandet - vilket jag har förstått att du gör/vill - så kan jag absolut förstå dig. Jobbiga skendräktigheter är ju inte heller så roligt att ha. Sedan slipper man ju risken för tjuvparningar och har man inte tänkt att ta valpar så är det bra att ta steget att sterilisera tycker jag.
Finns en tävling -10 som jag tycker att ni ska planera in så vi får en chans att se er live - SBK Göeborgsavdelningen (vår hemma avdelning) har en off. agilitytävling i juni tror jag det är (finns i kalendern). Det är klubbens 1:a off. tävling.
Ha det gott i sommarvärmen!

//Sanna