Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


lördag, september 19, 2009

Dubbeldisk i Trelleborg

Idag har vi varit i Trelleborg och diskat oss - rejält. Vi började med Hopp3 där vi klarade hinder 1-4 1,2 och 3 var hopp och 4 var en tunnel, efter tunneln skulle man vända 90 grader till slalom men det var ett lockande hopphinder mitt framför tunnelutgången och i vinkeln mellan hopphindret och slalomen fanns dessutom däcket. Milla valde hopphindret trots att jag försökte framförbyta efter tunneln för att blockera det men jag var felplacerad så det gick inte att stoppa henne.... Vi fortsatte köra banan och jag skulle testa "fel tunnelingång" som kom lite längre fram och Milla lyssnade på min sväng men jag var för snabb och stod lite fel så hon vände tillbaka och pep in i fel ingång men hon var med på vändningen och jag skulle varit lite kallare, sen blev det kaos och Milla hoppade ramen på däcket, då sprang vi ut från banan....

I agility 2 började det bra, vi tog alla hinder finfint och fick ett litet stopp på gungan som kändes väldigt tung men kom av den på rätt håll ändå. Hinder nummer 17 var slalom och sen skulle man tillbaka åt höger och ta en rak tunnel som låg i 90 graders vinkel mot slalomen och hoppa ett hopphinder sen var det klart. Men av någon anledning, antagligen var jag för passiv, tar Milla inte tunneln utan blindbyter och kommer på min andra sida, när jag märker det har hon redan sprungit förbi tunnelöppningen och fått en vägran och sen pep hon in i tunneln från fel håll och det blev en disk där också. Så himla typiskt hur kan man vara så disträ och tro att man är i mål när det är 2 hinder kvar... Jag är helt övertygad om att jag inte ens sa tunnel och inte pekade på den alls...

Nu ska vi sova och ta nya tag för imorgon är det banvandring 7.35 i Höör.

Inga kommentarer: