Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


onsdag, september 30, 2009

Planer för hösten

Nu börjar tävlingssäsongen går mot sitt slut så vi måste fylla hösten med något. Matte ska gå en ledarutbildning på studiefrämjandet som man måste gå innan man kan anmäla sig till Agilityinstruktörsutbildningen hos SBK, sen ska hon till Linköping för helgträff på hundens beteendebiologi innan det är dags för Semester i New York.

Milla har inbokat Massage den 26:e oktober hos Musses massör Emma. Musse hade ont i en skuldra och det var stor förändring på honom när han varit på två besök hos Emma. Milla verkar inte ha ont någonstans, men det kan ju vara bra att någon känner igenom hennes kropp och kollar så allt känns bra, hon jobbar ju rätt mycket med den och det är viktigt att hon är i topptrim :-)

Vi har även hittat en helgkurs i viltspår den 14-15 November som vi anmält till. Och så tror vi att vi kommer åka upp till Stockholm och agilitytävlingen på Älvsjömässan i December.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är aldrig fel att hålla koll på kroppen ibland. Nu ser jag fram emot vad ett besök i Helsingborg kan ge i framtiden =) Sen tar vi väl upp agilityn igen till våren. Då hoppas jag att vi vilat oss i form ;) Grattis till klubbmästar titeln!

Ullis å Puma

Grå sa...

Låter mysigt med massage. Matte hotar med hundsim för min del - vekar läskigt!