Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


måndag, juli 12, 2010

Bjuv

I helgen har vi varit i Bjuv i otrolig hetta. Det var 4 lopp på lördagen,
Vi började med Ag3, är nöjd med loppet som trots att alla hinder låg på 35cm och nästan lite över och det var supervarmt går vi runt på 0,16 fel och typ en 15:e placering.

Hopp 3 nollar vi och klarar tiden, vårt andra helnollade hopplopp för året =) Banan var enkel och massor nollade så vi blev 24.a

Lagloppets hoppklass nollar vi och för första gången går hela laget igenom och tre hundar nollar, tyvärr var vi 5 sekunder från SM-pinnen och vi kom 4:a när det var 3 pinnar.

I agilitylagloppet var vi bara 3 lagmedlemmar som körde och tyvärr diskade sig första hunden = laget diskat så då tappar man motivationen lite, jag orkade inte hålla uppe koncentrationen och det blir fel tunnelingång i näst sista tunneln. Jag tror jag hade kunnat hålla ihop det om det varit "på riktigt".

På söndagen var det ännu varmare och vi började med hoppklassen, den hade en slingrig start med många byten och vi missförstod varandra på ett ställe så det blev en vägran som tog tid, i mål med 8,55 fel.
 I agilityklassen gick det bra i början men sen efter balansbommen var det en böjd tunnel och matte visade inte att det var "fel" ingång vi skulle till ordentligt så det blev en disk. Vi passade på att ta balansbommen på vägen ut också och Milla tog kontaktfältet fint i full fart där också.

3 kommentarer:

Sanna sa...

Måste ha varit grymt varmt att köra agility i helgen som var! Utifrån den värme som var tycker jag att ni presterade bra och kan vara mer än nöjda. Kram Sanna

Sanna sa...

Roligt att du uppdaterat statistken på tävlande pinnar! Det är tydligt att det är agility och lydnad som gäller för de flesta. Ha det gott i värmen. //Sana

Sanna sa...

Whops! Blev visst lite galet med bokstäverna på ordet "statistiken" men du fattar nog ändå ;-)