Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


tisdag, juli 06, 2010

SM-pinnar

Vilken helg vi haft i Karlskrona =)
Vi började med agility 3 och gjorde vårt första helnollade lopp i ag3, det räckte till en 8:e plats och SM-pinne, sen fick vi lite tidsfel pga stora svängar i hopp 3 men det kändes ok ändå.

På söndagen nollade vi ännu ett ag 3 lopp och det blev en 7:e plats med SM-pinne. I hoppklassen startade vi som nummer 10 så jag hade inte så bra koll på vad som hänt senare i klassen och vi gick i mål på 1,03 fel, så jag trodde väl att det var en sisådär en 20:e plats, när klassen är slut säger de att det endast är 3 felfria hundar i mål och jag visste att Marie och Midas hade 0,12 fel, så jag hade ingen aning om hur många som hade tidsfel, listorna kom inte upp och de körde igång med prisutdelningen och där ropar de upp Marie och Midas som 4:a och Milla och mig som 5:a. Så det blev SM-pinne i hopp också =) Kul var att båda certen på söndagen gick till dvärgpinschern Nea med matte Marie Gustafsson. Och på lördagen gick hoppcertet till Leslie och Bonnie i vårt lag.

På söndagen passade även Ullis och Puma på att visa framfötterna och tog uppflyttningspinnar i både Hopp 1 och Agility 1, så nu har de bara en pinne kvar i vardera klassen =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stort grattis till helgens alla framgångar. Dvärgpinschrarna visade de små sheltisarna var skåpet ska stå minsann ;) en riktigt varm och trevlig helg blev det. Njuter fortfarande lite av "mina" pinnar men snart får jag släppa det och blicka framåt igen.

kram Ullis

Anonym sa...

Tack för grattiset :) Hur har det gått för er i Bjuv nu då? Är ju nyfiken fattar du väl ? Hahaha

Ullis