Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, mars 04, 2007

Fint väder

Idag var det jättefint väder så matte tog på mig selen (som hon faktiskt sytt om så den passar nu) och i selen fäste hon långlinan. Sen gick vi iväg till St Hans Backar och där fick jag springa runt och busa och så ropade matte "HIT" ibland och om jag sprang till henne fick man godis. Helt OK för mig om det inte är något annat intressant där. Sen träffade vi pudeln Hugo och hans matte Frida. Han skulle också på utställningen i Malmö så han hade massor med päls och tofsar i håret. Men han var rolig att busa med ändå. Sen ropade matte "HIT" på mig lite på vägen tillbaka och sen släppte hon mig på tomten och ropade lite där också. Då fanns det massor med olika intressanta lukter jag skulle undersöka så jag var inte så intresserad av att komma, men till slut så löd jag och gick fint med kontakt in, satte mig vid porten och väntade på varsågod, stannade både innan och efter trappan på komando. Nu har jag druckit massor med vatten och har kraftast till min stora kudde och ligger där och vilar.

Inga kommentarer: