Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


onsdag, mars 07, 2007

Lydnadstäning

Idag lastade matte in mig i bilen och körde till Södra Sandby. Dags för lydnadsträning. Det gick bra, jag har mognat en del säger dem och när vi tränade stanna kvar i en ring var jag bäst i klassen. Jag satt kvar även om de andra hundarna hoppade runt och skällde samt att det kom en annan människa gående förbi. Det var lite trist att det regnade, när jag skulle söka kontakt fick jag ju regn i ögonen, men jag blev inte blöt om kroppen för jag hade på mig mitt nya täcke.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att det går så bra med träningen, vilken fin liten pinne hon är Millan!