Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


måndag, mars 26, 2007

Mätnings boot camp

Så var det dags för mätnings boot camp. Matte har varit och lånat Carolas måttstock och den ska vi ha här hemma ett tag och matte säger att vi ska träna flera gånger om dagen, hittils har det blivit en gång idag, då la matte godis framför pinnen så tyckte hon att jag skulle gå under och hämta det, jag fattade inte riktigt vad hon ville. Hon la ut godiset och tittade på mig, så jag tittade tillbaka och väntade på varsågod, för man får ju inte äta godis matte lägger på golvet förrän hon säger varsågod, det kan jag ju faktiskt;-) , dock tog det en stund innan matte förstod vad jag väntade på så, till slut sa hon varsågod och jag gick och tog godiset. Nu är det dags för en träningsrunda till.

Inga kommentarer: