Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, mars 02, 2008

Träning

Idag har vi tränat en hel del. Först skulle jag hålla den där träbocken i munnen tyckte matte så det gjorde jag och hon verkar vilja att jag ska hålla den till hon säger loss, kunde hon inte sagt det lite tidigare? Jag höll den i 10 sekunder och matte blev jätteglad.

Senare körde vi och hämtade Freddie och Sara och åkte till brukshunklubben och tränade agility. Det var jätteskoj och jag passade på att jaga en del fåglar när vi ändå var där. Matte tyckte att det gick jättebra och Sara lärde oss lite saker att tänka på när man gör bakombyten så att jag inte tar en extra piruett.

Inga kommentarer: