Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


onsdag, mars 05, 2008

Lydnadsträning

Så var det dags för lydnadsträning igen, dagen inleddes med snö så det tyckte jag var riktigt trist, den hade töat bort till kvällen och det tyckte jag var bra.

Vi började som vanligt med platsliggning och matte hade köätt på mig bra och jag fick en tjock filt att ligga på så jag låg fint de 2 minuterna. Matte gick in och belönade efter 1,5 minuter men det hade hon nog inte behövt.

Sen tränade vi linförighet och lite apportering, men jag tyckte att de andra hundarna var roligare än apportbocken. Sen tränade vi på att backa och sen blev det riktigt skoj för då var det dags för locket och att träna framåtsändande. Jag tycker det är jättekul att trampa på locket.

Inga kommentarer: