Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, augusti 03, 2008

A-mility i Sjöbo

Igår var vi på A-Millity tävling Sjöbo. Det var roligt att vara på tävling igen för det var ett tag sedan sist. Först startade jag i A-Milityklasse och där var en sån där rälig gungbräda i den som jag sprang upp på ungefär till mitten sen tycler jag den är läskig när den slår över så jag tänkte att det är nog bäst att stanna så slipper jag det läskiga. Så matte fick trycka ner den och då ble vi diskade, sen tog vi restan av banan felfritt och matte var extrastolt över slalomingången som fungerade. Självklart gjorde den ju det när inte matte trängde in mig i slalomen som hon gjort innan utan jag fick själv fokusera på den och då går det ju såklart bra.

Sen var det hoppklass, det gillar jag för där finns inte gungbrädan med. Började med hopp - långhopp - platten - hopp -hopp - tunnel och sen skulle man svänga till vänster och ta däcket men jag hade fått syn på långhoppet så jag sprang mot det och matte skrek på mig så jag fick vända och ta sikte på däcket istället men det blev lite tight så jag fick hoppa i ramen istället... Det var ju inte så bra så jag hoppade tillbaka igenom däcket och då blåste domaren i visselpipan för man får visst inte ta hinderna från fel håll, så vi blev diskade igen. Fullfart framåt sen och inga problem med resten av banan, matte lät mig ta slalomingången själv här också...

Mia och Åmi tog sin sista pinne i Hopp1 så nu är de uppflyttade till klass 2 i både hopp och agility, grattis till dem. Åmi bjöd mig på sitt prisgodis för matte tog kort på dem när de var på prispallen.

Inga kommentarer: