Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, augusti 31, 2008

Summering av senasta månaden

Vi har varit lite dåliga på att uppdatera bloggen så här kommer en sammanfattning av senaste månaden.

8 augusti var vi i Kristianstad på lydnadstävling, det gick inte så bra, En landseer drog upp hela fältet vid platsliggninge, vi hade högt startnummer och Milla gillade inte utgångspunkten så vi skrapade bara ihop 112 p.

15:e augusti åkte vi till Eslöv på deras inofficiella månadstävling i lydnad och där gick det bättre. Milla låg kvar på platsen så redan där var matte nöjd och inte nog med det så skrapade vi ihop 175.5 p och vann tävlingen :-)

16:e augusti gick vi upp tidigt på morgonen för att åka till Ystad och deras officiella agilitytävling. Vi började med agilityklassen och där blev det tvärstopp på gungan... inte helt oväntat. Sen kom solen fram och vi vilade lite innan det var dags för hoppklassen, dock visade det sig att vi var lite för slöa för vi gick runt banan felfritt men fick tyvärr tisfel så det blev en 5:e placering men ingen pinne.

Sen åkte Milla och Matte till Olof Viktors och åt lunch och köpte goda saker i deras butik. På bilden sitter Milla på innergården och vilar lite.

Inga kommentarer: