Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


lördag, augusti 30, 2008

Träning och knarkpinscher

Idag var matte och Milla en sväng på brukshundklubben för att träna i det fina vädret, vi tränade lite och sen var Carina där med sina hundar så Milla busade med hennes nytillskott Papillonvalpen Skrutten. När vi var klara körde vi förbi farmor för att säga hej.

Farmor & co håller på att byta sängar så sovrummet var helt öppet och Milla såg det som en perfekt jakt på farmors goda öronproppar, det hittade hon inte men däremot en Stilnoct som råkat irra sig ner mellan plankorna. Så vi ser Milla komma och tugga sådär lite skyldigt på något, kollar i munne och märker att det är en vit tablett.... Panik. Vi fick ut hela och hon hann inte svälja men man vet ju aldrig vad som kan hända, så Bo slog i Fass efter vad det är för substans i tabletten och ringde sedan till Gifinformationscentralen för säkerhetsskull, under tiden kollade matte hur man framkallar kräkning på internet och Farmor kollade efter Milla.

Giftinformationscentralen sa att stilnoct inte var dödligt för hundar och matte hittade att hundar kräks av salt så försäkerhets skull gav vi Milla en rejält saltad bit kalvsylta och efter ett par minuter kräktes hon två gånger så vi var på den säkra sidan om hon fått i sig något så var det uppe nu... Men det var lite svettigt ett tag för man blir ju så rädd att det ska vara giftigt...

Inga kommentarer: