Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


onsdag, november 05, 2008

Nattliga äventyr

Igårkväll hade husse ställt en soppåse innanför dörren som ingen orkade gå ut med. Den hittade jag någon gång efter läggdags och matte och husse vaknade av att jag smaskade kycklingskrov och hittade delar av innehållet i påsen utspritt över hallen och arbetsrummet. Matte och husse städade undan och skulle gå och sova igen men då var jag bajsig för jag "glömde" bajsa på min kvällsrunda och käkar man en massa kyckling trycker det på. Så matte fick gå ett varv runt kvarteret vid halvtvåtiden och jag levererade som på beställning.

Jag hade fått i mig massor med gott för jag var rund som en tunna och matte tror att jag hade lite ont i magen för jag vankade runt och gnällde en del och ville inte sova, så tillslut fick husse hämta kattburen så fick jag vara i den så matte och husse skulle kunna sova...

Jag fick ingen frukost på morgonen och husse var jättetrött av de nattliga äventyren så han gick och la sig i soffan och sov till 9.15 och jag var inte sen att hänga på.

Inga kommentarer: