Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


måndag, mars 23, 2009

Ont i magen

Idag är jag lite dålig i min mage, kanske för jag fick ett grisöra igår plus att jag fick ankkött till kvällsmat igår av farbror kalvkött. Idag på lunchen fick jag dessutom en dentastix .Jag satt och gnydde vid dörren när jag fått min kvällsmat idag så matte fick gå ut med mig och jag hade ganska bråttom.

Innan ikväll tränade vi apportering och ställande och läggande. Jag fattade vad matte ville och fick min mat, apportering tycker jag är riktigt roligt. Jag fick hoppa lite på slutet också och det tycker jag är skoj. Nu säger matte att vi ska fokusera mer på rutan för jag tycker det är så kul att nosa på marken när man får springa lös och matte tycker jag ska springa in och ställa mig mellan några fåniga koner. Matte är konstig ibland...

Imorgon ska vi på lydnadsträning och temat är inkallning, vi ska träna på tvåans inkallande med ställande för ettans raka inkallande är vi redan bäst på ;-)

Inga kommentarer: