Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, mars 08, 2009

Träningstävling i Lydnad i Lomma

Idag fick matte knacka på Milla för att väcka henne när det var dags att åka till Lomma för att träningstävla i lydnad. Milla var rätt seg och vädret var emot oss 4 grader och regn...

Väl framme drar vi nummer 1 så vi behövde inte vänta så länge, det var en dvärgschnauzer som körde klass 2 innan bara. Platsliggningen gick bra, vi körde med tröja och filt efter en ett tveksamt läggande låg hon kvar hela tiden trots att en hund lite längre bort i ledet ställde sig och fick läggas om.

Linförigheten var inget att hänga i granen Milla vill ju helst inte gå alls när det regnar så vi fick gå i snigelfart, hon ville inte heller sätta sig då det ju var blött på marken. Läggandet var mycket tveksamt och gick efter ett dubbelkommando men där hade jag inte väntat mig något mer pga vädret.

Inkallningen fick vi 12 poäng på av 10 möjliga så det gick super, bättre än så kan det inte gå. ;-) Ställandet gick bra men hon satte sig när jag var någon meter framför på tillbakavägen så det får vi fokusera lite till på. Apporteringen var mycket tveksam, men hon tog iaf den främmande apportbocken i munnen så det är jag nöjd med. Slutligen gick hoppet som vanligt bra och där var det ingenting att klaga på.

Inga kommentarer: