Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, april 26, 2009

Agility i Sölvesborg

I lördags var vi i Sölvesborg och målet var sista pinnen i agility 1. Tyvärr belv det inte så...

Vi började med Hopp 2 på förmiddagen, en rätt kul bana med mycket snurr och svängar, jag valde att stå till höger om hinderna i starten och tyvärr stod matte i vägen för slalomingången som var hinder nr 3 så Milla sprang förbi första pinnen - 5 fel för vägran, sen gick resten av banan bra, handlingen på snurret kunde ju varit bättre men vi kom i mål med näst bästa tid - trots vägran och inom referenstiden. Men har man 5 fel får man ingen pinne....


Agilityklassen gick inte förrän på eftermiddagen och innan den startade hann vi prata lite med Ullis som har Puma - Millas halsyster. Det var trevligt att träffa dem, vi har bara läst om deras bravader på nätet innan.

Agilityklassen var inget speciellt, det enda jag tyckte verkade krångligt var att jag inte ville köra högerslalom så jag fokuserade på hur jag skulle kunna byta till vänsterslalom, först missar vi tunnelingången till 2 men det blev ingen vägran, sen tror jag hon hoppade kontaktfältet på bommen men jag vet inte säkert om domaren räckte upp handen, sen hade jag felbedömt svängen efter A-hindret till plattunneln, där kutade Milla in i den böjda tunneln och vi blev diskade. Jag måste stått med både kroppen och fötterna framåt och inte tänkt på att vända på mig så hon visste var jag var på väg. Sen gick resten av banan bra, men jag är tveksam till att kontaktfältet på gungan gick bra heller. Bytet vid slalomen fungerade fint iaf, men det ble då rakt ingen pinne på detta loppet....

Inga kommentarer: