Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


fredag, januari 01, 2010

Millas Nyårskrönika

Januari: Vi tränar lydnad inomhus och apporteringen fugerar riktigt bra. Milla börjar löpa.

Februari: Vi gör inget speciellt, månaden börjar med löp och det är rätt kallt och trist. Milla kommer på 3:e plats i DP-klubbens tävling om årets lydnadshund.

Mars: Lydnadsträningen börjar igen, vi åker till Göteborg och tränar för Jenny Damm och lär känna Sanna och Marie-Louise. Vi träningstävlar i lydnad utomhus i Lomma och Milla ligger kvar på platsliggningnen. Vi tävlar lydnad på Malmömässan, Milla ligger kvar på platsliggningen och vi får 135 p. Viltspårskursen kör igång.


April: Vi inviger joggingbältet och Milla gillar det.  Vi har tävlingspremiär i agility och vi dubbelnollar och vinner Agility 1 och får vår andra pinne där och får vår första pinne i Hopp2.  Milla är skendräktig. Vi tävlar lydnad i Burlöv med dåligt resultat men Milla ligger kvar på platsliggningen. Vår gungbräda blir stulen :-(


Maj: Vi tar vår sista pinne i Agility 1 i Halmstad. Vi dubbelnollar i  Sjöbo och vinner Hopp 2 och kommer 2:a i Agility 2 och tar vår första pinne där och den andra i Hopp. Vi går anlagsprov i viltspår men misslyckas. Milla tävlar Rallylydnad och får nästan uppflyttningspoäng men matte kan inte alla momenten så då får man avdrag... Vi gör även vår sista lydnadsstart för året och det går inte så bra det heller, så vi beslutar att lägga ner det. Matte får ett tält i födelsedagspresent.

Juni: Vi fortsätter träna spår, diskar oss lite i några agilitytävlingar, Åker till Boros och träffar Ullis med Puma och tävlar agility, vi får ingen pinne med oss hem för marginalerna är inte på vår sida. Kontaktfältshinderna går för sakta.


Juli: Vi lyckas ha en tid som är 0.02 sekunder över referenstiden i ett agilitylopp, som tur var var pinnarna redan slut på vår placering. Milla får sin första Rabiesvaccination. Vi nollar ett agilitylopp utan att få Pinne på Snapphanefejden. Men vi lyckas ta sista pinnen i Hopp 2 sista dagen. Vi debuterar i Hopp 3 i Oxie med 0 fel på hinder, men tyvärr lite tidsfel.

Augusti: Vi åker till Söderåsen och tar vår andra pinne i Agility 2. Milla börjar löpa 3 dagar efter tävlingen. Vi är med på en agilityuppvisning mitt under höglöpet och det fungerade bra.


September: Vi nollar vårt första Hopp 3 lopp och kommer 12:a i Sofiero. Vi tar sista pinnen i Agility 2 i Höör, där vi även nollar Hopp 3 loppet på hinder och ett Öppet agilitylopp samma dag. Milla vinner KM på Lunds BK för small.


Oktober: Vi debuterar i agility 3 med 0 fel på hinder men då det regnar och blåser ordentligt och banan är hal så går Milla omkull och förlorar tyvärr så mycket tid att vi får 0,29 tidsfel... Vi kvalar in till finalen i Folksam Cup. Milla får sin första hundmassage och massören tycker Milla är fin i kroppen.


November: Milla är skendräktig och bor en vecka i Åstorp hos Helene när vi är i New York. Milla tycker det är jättejobbigt så hon får Galastop mot skendräktigheten och det försvinner snabbt. Vi återupptar spårandet lite och går en kurs för Ingela och Johan Nilsson.

December: Vi åker upp till Stockholm och tävlar på Hund2009 och dubbeldiskar oss, men vi har en hel del lärdomar med oss i bagaget hem. Milla testar ett löpband på mässan och det kommer massor med snö.

Inga kommentarer: