Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


tisdag, december 29, 2009

På äventyr i Trelleborg

Idag lastade Matte in mig i bilen och vi körde till Trelleborgs Brukshundklubb, där väntade den Grå hunden och hans matte. Mattarna gick in i ett skjul och började plocka ut en massa tunnlar. Jag sprang med och kollade läget och den stora Grå fick sitta bunden vid en påle. Sen fick jag springa i tunnlar och gå slalom och trampa på musmattan. Det var skoj men jag var ganska mätt för matte hade ju gett mig full portion frukost innan. När vi var klara gav Grås matte mig korv, så hon blev "tanten med korven" direkt och så fort hon sa något måste det ju betyda att jag skulle få korv.

Sen lastade mattarna in oss hundar i bilarna och så kördes det iväg en liten stund, sen var vi vid havet. What??? Men det var ingen som tyckte jag skulle bada så då var det ok, det är ju rätt kul att springa i sanden. Vi var själva där så jag och den Grå sprang runt som vi ville, men ibland vill han busa lite väl hårdhänt och det gillar inte jag så då skriker jag till. Vi gick bort till där ett staket stängde av stranden mot järnvägen, mendet var hål i staketet så jag hoppade igenom det för att kolla vad som fanns på andra sidan. Men det gillade inte matte så jag hoppade tillbaks och då blev det kallt. Min tröja hade fastnat i staketet. så jag hoppade ur den. Men matte hämtade den precis innan den Grå måttade en stråle kiss på tröjan och jag fick på mig den igen så att jag inte skulle frysa mer. Sen gick vi tillbaka och matte och jag åkte hem igen. Nu ligger jag i min tunnel och vilar lite.

1 kommentar:

Grå sa...

Hm blir lite glad ibland när jag leker och glömmer att du är så liten - f'låt.