Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


lördag, april 26, 2008

Bjuvs BK Officiell Agilitytävling


Idag åkte vi hemifrån tidigt, redan halv sju mot Bjuv för mätningen var 7:30. Väl där mättes jag (helt oväntat ;-) ) in i kategori Small för hundar under 35 cm mankhöjd. Vår första start var i agilityklassen, vi var lite okoncentrerade och först fick vi ett missförstånd i starten för matte hade ställt sig snett så jag sprang förbi första hindret, sen gick det bra, jag sprang förbi första pinnen i slalomet och fick en vägran för det, men jag tog tom vippen! Efter det såg jag en gubbe i publiken som såg läskig ut så det var bäst att sticka iväg och skälla på honom lite, sen fortsatte vi och sen hittade jag lite annat att skälla på också. Det blev totalt 10 hinderfel och sen ett gäng tidsfel. Men vi är nöjda med det, speciellt vippen =)

Sen var det dags för hoppklass det var en rolig bana med lite svängar och det gick superbra, vi gjorde vår första 0:a på officiell tävling =) Tyvärr var jag två sekunder för sakta för att få en uppflyttningspinne då det bara var 9 pinnar och vi placerades som 11 av de 60 startande. Som pris fick jag en påse godis till matte och husse.

Inga kommentarer: