Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


tisdag, april 08, 2008

Hemma och promenad

Idag var det ingen som kunde passa mig så jag har varit hemma och sovit. Matte kom hem och åt lunch med mig och åkte tillbaka till jobbet igen och kom därefter hem redan halv 4 men då låg jag och sov.

Vi gick på en timmes promenad på St Hans Backar direkt nät matte kom hem, där tränade vi på att jag inte får jaga fåglar och kaniner, matte är nöjd, jag tycker det är sådär. Sen tränade vi på ställande under gång och det fattar jag så jag fick mycket beröm och skinka.

Nu vilar jag lite inför kvällens agilityträmning.

Inga kommentarer: