Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


lördag, april 12, 2008

DP- klubbmästerskapet Lydnad


Första "tävlingen" i lydnad för oss, jag var rätt trött efter agilityn och undrade om det var nödvändigt att vi skulle göra det. Platsliggningen började bra, tills Winky bestämde sig för att springa tillbaka till sin matte, då hängde Oscar och jag på. Bella satte sig bara upp, men sen har hon ett LP1 också... 0 poäng till oss (* 4 =0)

Tandvisnignen tyckte jag var lite läskig men domaren var snäll och van så han hjälpte oss och gav lite tips. 7 poäng fick vi för den(* 1=7) Linförighet tyckte jag var trist, varför skulle vi göra det nu?? Jag kunde ju nosa lite på planen och så istället...(6p *4 =24 ) Dags för läggandet, det har vi inte tränat så mycket på så det funkade inte.(0p*2=0)Inkallandet gick bra (8p *3 =24), ställandet lika så (9p *3 =27) och sen passade jag på att faktiskt ta apporten men jag släppte den efter ungefär 4,5 sekunder och matte säger att man ska hålla i 5 sek till hon säger loss. (6p*1=6)Sista momentet är hopp över hinder och det gick bra förutom att jag glömde sätta mig när jag kom tillbaka till matte. (8,5p*2=17) Som helhetsbetyg fick vi 8

Totalt ett 3:e pris om 113 p. Det är klart godkänt för att vara första tävlingen =)Vann lydnaden gjorde Ellen och Bella, Stina och Winky kom 2:a, jag och matte 3:a och Marianne och Oscar kom 4:a.

Inga kommentarer: