Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


söndag, april 06, 2008

Klubbtävling i Agility


Idag var det klubbtävling i agility på Brukshundklubben. Vi åkte dit för att tävla i nybörjarklassen men väk där bestämde vi oss för att ta öppenklassen också eftersom den inte var så svår. Och det var ett bra beslut för det var där det gick bäst ;-)
Vi tog oss runt med 5 fel, jag tyckte det tog för lång tid för gungan att gunga över så jag hoppade därifrån lite innan den slog i marken.

Sen var det dags för nybörjarklassen (för de som inte har någon pinne officiellt) som var en hoppbana med bara ett byte, där var koncentrationen inte på topp så jag kom på att jag kunde ta ett litet ärevarv mitt i och då blev jag visst diskad för jag var utanför banan... Sen var det slalom med 6 pinnar varav 4 var gula vanliga slalom och de två sista var vita stägselpinnar, det tyckte jag var konstigt och ville inte springa slalom med dem. Eftersom det var nybörjarklass fick alla rosett så jag kom hem med två stycken :-)

Inga kommentarer: