Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


onsdag, juni 04, 2008

Agility och jogging

I lördags var jag och matte i Skurup på en inofficiell agilitytävling. Det gick sådär mattes mål var att jag skulle ta vippan på tävling innan det var dags för officiella tävlingar men domaren tyckte inte så för vippan var inte med i någon av agilityklasserna. Nåväl vi diskade oss i Hopp 1 för matte visade mig fel så jag tog ett hinder på fel håll, sen kom vi 3:a med 5 fel i Agility 1 och diskade oss på näst sista hindret i Öppen agility för jag hoppade ramen på däcket och sen hoppade jag igenom det påvägen tillbaka till matte... Jag var rätt trött i huvudet så matte bestämde att vi inte orkade mer och strök oss från öppna hoppklassen och åkte hem.

Idag har matte köpt nya jogging skor så vi har invigt dem med en 3 kilometersrunda, jag tycker det är jättekul att vara med matte och springa =)

Inga kommentarer: