Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


måndag, juni 16, 2008

Lydnadsträning

Idag körde jag och matte ett pass på fotbollsplanen utanför, och den luktade sååå gott så jag ville bara nosa på den hela tiden. Sen körde vi till brukshundklubben där vi träffade Agge och Loke och körde lite lydnad och hjälpte till att vara störningar till dem. Vi tränade platsliggning också men det var trist tyckte jag och spanade på fåglar och ställde mig upp, matte suckade och undrade vad det var med mig... Jag fick beröm för mina ställanden och ingångar, matte fattar inte hur bra jag är som sätter mig innan hon bett om det efter ställandet - hon är allt lite trög min matte - hon säger att jag ska vänta till hon säger sitt men det tycker jag är onödigt.

När vi var klara fick jag köra lite agility och jag gjorde jättefina slalomingångar, matte bara suckade frågade mig om jag kunde tänka mig att göra så fina på tävlingen på söndag också - men det får vi se....

Inga kommentarer: