Agilityklass 1 Agilityklass 2 Agilityklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion
Hoppklass 1 Hoppklass 2 Hoppklass 3
Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Pinne 1 Pinne 2 Pinne 3 Cert Cert Champion


lördag, juni 14, 2008

Då har vi tävlat igen...

... och vi gillar inte slalomingångar, kan man lugnt säga...

Agilitybanan hade slalom som nummer 4 och där passade jag på att vimsa runt lite och därefter skälla en sväng på domaren innan jag tog slalomen, sen hoppad jag ett par skutt och sprang upp på bommen, sen trodde jag att vippan var en bom till så det blev en flygpinscher och 5 fel på vippan, sen visade matte mig A-et denna gången och jag tog det så fint så fint, därefter var det en böjd tunnel som matte visade mig till rätt ingång men hon var ju påväg mot den andra så jag hängde med och sprang in där för säkerhets skull, då blev vi diskade :-/

Sen var det lång väntan till Hoppklassen, tur att vi hade sällskap av Stina, Karin, Maria Cecilia och Helene. Och hundarna Winky, Alice, Gustav, Finlandia, Spray och lilla valpen Pepsi. Alla var dp utom Spray som är är en BorderCollie.

Jag var seg och ville helst sola, jag var inte ens sugen på korv så mycket, matte tror att jag ska löpa och att det är därför.

Äntligen var det dags för hoppklass och jag var nummer 2 att starta. Det gick perfekt i början och jag tog alla hinder utan problem fram till slalomen, där sparang jag förbi första pinnen - igen. Matte gillar inte det... Sen tog jag resten av hindrena felfritt :-)

Vi vill säga grattis till Mia och Åmi som vann agilityklassen och därmed är uppflyttade till 2:an i Agility. De nollade även hoppklassen och fick pinne där också!

Inga kommentarer: